Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.
Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST. (Foto: LOS Muziektheater)

De dames van LOS in Theater Harderwijk

HARDERWIJK - In de herkansing! Femke Vernij brak tijdens de wintersportvakantie haar been, hierdoor kon de voorstelling in januari niet doorgaan. Gelukkig komen de dames op WO 9 MEI naar Harderwijk. Hieronder vertelt Femke over LOS:

Voor wie nog nooit van LOS gehoord heeft, wie zijn jullie?

"Wij zijn een muzikale cabaretgroep bestaande uit Charlotte, Dookje, Kim en ik ben Femke. We hebben een unieke stijl van cabaret ontwikkeld vol humor, muziek en close-harmonie. Onze voorstellingen zijn geschreven vanuit persoonlijke verhalen, die herkenbaar zijn voor iedereen."

Is het een voorstelling voor alleen vrouwen?

"Haha nee hoor, het is een voorstelling voor mannen en vrouwen! Wat we vaak terug horen van mannen is dat ze het zo leuk vinden dat wij dingen ter sprake brengen, waardoor zij 'de vrouw' ineens een stuk beter begrijpen. We zien ook steeds meer jongeren naar onze voorstelling komen. Echt het publiek is zo divers."

Waar gaat de voorstelling over?

"Deze voorstelling heet 'VAST' en gaat over dat wij allen rond de 30 zijn en steeds 'vaster' zitten aan dingen, mensen, huizen, kinderen en… overgewicht. Het is een avond heerlijk achterover zitten, lachen, ontspannen en je mee laten voeren in onze gekte."

Meer berichten