Logo harderwijkercourant.nl

Indisch koken met Jop van der Bijl

Jop van der Bijl. Foto: Vincent Alberts
Jop van der Bijl. Foto: Vincent Alberts (Foto: Vincent Alberts)

Harderwijk - Vanaf 10 april geeft Jop van der Bijl weer een cursus Indisch koken. Jop van der Bijl is al jaren gespecialiseerd in Indische rijsttafels en staat ook ieder jaar op de Pasar Malam in Harderwijk met een restaurant.

In 4 avonden (10, 17 en 24 april, en 1 mei 2018) leert je hij de belangrijkste ingrediënten van de Indische keuken kennen en gebruiken. Samen met de cursisten worden de lekkerste gerechten bereid en samen opgegeten, zoals rendang, babi ketjap, loempia's, sambal goreng boontjes, sajoer, gado gado, saté en nog veel meer.

De avonden worden gehouden in Kookstudio Harderwijk en beginnen om 19:00 uur. De kosten bedragen €150 voor de 4 avonden, dit is inclusief alle ingrediënten, lesmateriaal en hapjes en drankjes.

Opgave kan via het contactformulier op www.jopscatering.nl, er wordt gewerkt met groepen tot maximaal 10 deelnemers.
In overleg kunnen er ook workshops worden georganiseerd.

2 reacties
Meer berichten

Shopbox