Spreekuur in de Bibliotheek over belastingaangifte

Harderwijk - Bibliotheek Noordwest Veluwe houdt in maart een aantal inloopspreekuren waarin je informatie krijgt over je belastingaangifte via de website van de Belastingdienst. Ook kunnen we je helpen bij het aanvragen van je DigiD. Kom naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek!

Inloopspreekuren
Hoe kom je bij je aangifte op de website van de Belastingdienst? Wat is er allemaal al voor je ingevuld en wat moet je zelf nog aanvullen en controleren? Tijdens het inloopspreekuur word je geholpen bij de meest voorkomende vragen en wordt er aan de hand van voorbeelden geoefend met het doen van aangifte. Als je wel digitaal vaardig bent, maar op fiscaal gebied er nog niet helemaal uitkomt, kan je tijdens het inloopspreekuur contactgegevens ontvangen van instellingen die je inhoudelijk bij kunnen staan bij je aangifte.
Overzicht inloopspreekuren in Harderwijk:
• 15 maart van 19.00-21.30 uur in Bibliotheek Harderwijk
• 17 maart van 10.00-12.30 uur in Bibliotheek Harderwijk

Belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek!
Vóór 1 mei moet je aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Wil je dit zelf doen, maar heb je geen computer of internet? De Bibliotheek heeft hiervoor speciale werkplekken ingericht in maart en april. De Bibliotheek stelt gratis veilige computers en internetverbinding beschikbaar. Meer informatie hierover kan je verkrijgen bij al onze vestigingen. Een gratis service van Bibliotheek Noordwest Veluwe!

Meer berichten