Maak kennis met InteraktContour in Harderwijk

Harderwijk - Tijdens de Week van Zorg & Welzijn die van 12 tot en met 17 maart plaatsvindt, kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel vrijblijvend kennismaken met de hulp en ondersteuning die InteraktContour in Harderwijk biedt aan mensen die kampen met de gevolgen van hun hersenletsel.

Ondersteuning bij hersenletsel

Hersenletsel kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, hersenoperatie, ongeval of ziekte zoals Parkinson of MS. Met gespecialiseerde ondersteuning helpt InteraktContour mensen met hersenletsel om te gaan met de zichtbare gevolgen zoals een eenzijdige verlamming, maar ook onzichtbare gevolgen zoals vermoeidheid, moeite met praten, overgevoelig voor prikkels, vergeetachtigheid en/of ongeremd gedrag, verder te leven.

Kom kennismaken

Tijdens de Week van Zorg & Welzijn kunnen mensen met hersenletsel kennismaken met de verschillende vormen van hulp en ondersteuning die InteraktContour biedt om te leren leven met de gevolgen van hersenletsel.

Dinsdag 13 maart

10.00 – 13.00 uur openen dagbesteding en individuele begeleiding hun deuren op locatie de Aanleg aan het Albert Verweijplein 30 in Harderwijk.

Woensdag 14 maart

10.00 – 15.00 uur kennismaken met Hersenz behandeling, de afasiegroep en de beweeggroep op de locatie aan de Wethouder Jansenlaan 1 in Harderwijk.

Zaterdag 17 maart

10.00 – 15.00 uur opent dagbesteding aan het Albert Verweijplein 30 de deuren voor iedereen die meer wil weten over niet-aangeboren hersenletsel, werken bij InteraktContour en de mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Meer berichten