Foto: Maaike Stoffer-Hardenberg

Studiepunt Harderwijk in een nieuw jasje

Harderwijk - Huiswerkinstituut Studiepunt Harderwijk heeft een nieuwe website. Na zeven jaar vond eigenaresse Maaike Stoffer het tijd voor vernieuwing. “Tegenwoordig leren middelbare scholieren programmeren en websites bouwen, dus kon ik niet achterblijven. De huiswerkbegeleiding is nog steeds kleinschalig, persoonlijk en deskundig maar de lay-out en teksten van de website zijn vernieuwd. ” aldus de eigenaresse.

Het onderwijs is aan constante verandering onderhevig dus gaat Studiepunt Harderwijk ook met haar tijd mee. Om zelf op de hoogte te blijven van de onderwijsontwikkelingen en hierop aan te sluiten in de huiswerkbegeleiding volgt Maaike op dit moment de Master Educational Needs. De nadruk van het huidige onderwijs verschuift van kennis opname naar het leren verwerven en delen van kennis, informatie en ervaring. Van leerlingen worden andere studievaardigheden gevraagd en ze krijgen eigenaarschap over hun eigen leerproces.

Op de vernieuwde website www.studiepuntharderwijk.nl staat uitgelegd hoe Studiepunt Harderwijk naast het bieden van huiswerkbegeleiding leerlingen toerust voor deze onderwijsontwikkelingen.

Meer berichten