Foto: Dierencentrum De Ark

Blinde Bram zoekt rustig huis

Hallo, ik ben Bram. Een charmante gecastreerde kater van 14 jaar.

Ik woon sinds kort bij Dierenopvangcentrum de Ark.
Ik liep alleen buiten en dat was niet zo handig want ik ben namelijk blind. Voor wat ze hier kunnen zien ben ik al voor een langere tijd blind want ik kan me redelijk goed redden ondanks deze "handicap". Ik weet altijd mijn mandje te vinden en eten vind ik op reuk. Soms loopt ik wel eens iets omver maar daar kan ik niks aan doen.
Knuffelen kan ik als de beste. Zodra ik iemand hoor begin ik al te miauwen omdat ik graag wil dat je naar me toe komt! Andersom werkt niet altijd als ik niet meer kan horen waar je bent.
Ik ben op zoek naar een rustig huisje waar ik makkelijk mijn weg kan vinden. Veel verandering is niet handig want dan moet ik elke keer zoeken waar alles staat. Andere dieren weet ik niet zo goed of ik dat leuk vind. Onverwachte dingen kan ik van schrikken en spelen met een ander dier gaat ook niet zo goed. Als ze van me wegrennen is dat niet eerlijk!
Ik moet binnen blijven. Buiten kan ik niet zien wat er om me heen gebeurt en dat kan ongelukken veroorzaken en dat willen we natuurlijk niet!
Dus als jij denkt dat jij mijn nieuwe baasje wil worden, wil je dan contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk? Dat kan door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Dan kunnen we persoonlijk met elkaar kennismaken.

Miauw,
Bram

Meer berichten