Open Huis 6 maart
Open Huis 6 maart (Foto: Landstede MBO )

Landstede MBO houdt Open Huis op dinsdag 6 maart

Harderwijk/Raalte/Zwolle – Op dinsdag 6 maart kan iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie zich weer uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Voor aankomende studenten die het moeilijk vinden om een vervolgopleiding te kiezen zijn de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO aanwezig.

Bij de opleiding Transport & Logistiek kan je direct spreken met een aantal werkgevers. Zo hoor je uit de eerste hand wat werken in de branche Transport & Logistiek inhoudt.

Bij Techniek & Architectuur wordt de ‘robotschool’ gelanceerd. Met deze Harderwijker inzending van het SamenSterkerFonds 2018 wordt het keuzedeel Industriële Robotica uitgelicht. Nog nooit een industriële robot gezien? Robotleverancier Fanuc brengt voor dit Open Huis een smart mini robot mee. Deze robot is speciaal voor scholing gemaakt.

Ook over de andere opleidingen is volop informatie te verkrijgen.

Locaties Landstede MBO
De volgende locaties in Harderwijk zijn op dinsdag 6 maart van 16.30 uur tot 20.30 uur geopend:

Harderwijk
Westeinde 33, Mecklenburglaan 3, de Sypel 2 en Parkweg 4b (De Sypel)

Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs is er het gratis infonummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Meer berichten