Lezing over balkontuinen bij Groei & Bloei

Harderwijk - Lezing over balkontuinen: als leden van Groei & Bloei houden wij van tuinieren en zijn wij graag bezig om van onze tuin iets moois te maken. Het werken met planten is op zichzelf al geweldig, maar niet iedereen heeft een tuin en moet zich uitleven op een balkon of patio.

Dat daar ook veel mogelijk is, zullen we deze avond ervaren tijdens de lezing van Hans van Wieren. Hij is al 25 jaar verbonden aan Groei & Bloei, o.a. als voorzitter van de afdeling Sneek waar hij ook in de Tuinkeuringscommissie zat. Hij heeft een grote kennis van planten en tuinen opgedaan en kan ons heel veel aanwijzingen geven hoe wij op een kleine oppervlakte toch een droomtuin(tje) kunnen creëren. Alles begint al vroeg in het jaar met het planten van diverse bollen in potten als vroege bloeiers, die dan worden opgevolgd door vaste of eenjarige planten, zodat u een heel seizoen een rijk bloeiend balkon heeft. U zult ervaren dat er heel veel mogelijk is en ook de minder bekende balkon en terrasplanten zullen deze avond aan de orde komen.

Hans van Wieren neemt voor de lezing enkele kisten narcissen op pot mee (speciale soortjes) die hij verkoopt in de pauze.

Locatie: Sociaal Centrum De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk.

De lezing vindt plaats na de Jaarvergadering. De Jaarvergadering begint om 19.45 uur. Toegang voor leden van Groei & Bloei gratis, aan niet-leden vragen wij een bijdrage van €2.50

Tijdens de jaarvergadering zullen wij enkele zeer trouwe leden (50 jaar of langer lid!) in het zonnetje zetten. Hen is gevraagd deze avond aanwezig te zijn waardoor wij er een officieel tintje aan kunnen geven.

Meer berichten