Een schoon Harderwijk

Harderwijk/Hierden - ''Wordt u ook blij van uw schone straat? Smaken uw ijsjes lekkerder op een schoon Harderwijker strand? Blijven u en uw kinderen langer sporten bij een schone sportclub? En vindt u het fijn dat uw kinderen spelen op een schoon schoolplein? Doe dan ook mee met de Nationale Opschoondag op zaterdag 24 maart.''

Dat zijn de woorden van ZorgDat. ''Over het algemeen zijn de straten en buurten in Harderwijk en Hierden mooi schoon. Veel bewoners helpen hier wekelijks aan mee. "Maar het kan nog beter! Samen kunnen we Harderwijk en Hierden nog prettiger en schoner te maken", menen de medewerkers van ZorgDat.

Op zaterdag 24 maart vindt de Nationale Opschoondag weer plaats. Samen met buren, kinderen, leerlingen of de leden van de vereniging kan men de buurt, het schoolplein en de club schoner, frisser en daarmee prettiger maken.

De gemeente Harderwijk zorgt ervoor dat iedereen die meedoet gebruik kan maken van grijpers, knijpers, handschoenen, hesjes en vuilniszakken. Verder wordt ook voor de afvoer van het ingezamelde zwerfvuil verzorgd.

Voor meer informatie en/of aanmelden kan men contact opnemen met Rinet Brinks van ZorgDat via rinetbrinks@zorgdat.nl of 0341-434656. Aanmelden om mee te doen kan tot uiterlijk 15 maart.

Meer berichten