Led Zeppelin & Jimi Hendrix tribute met de bands Steeler en Axis

Harderwijk - Estrado goes undercover:Led Zeppelin & Jimi Hendrix tribute met de bands Steeler en Axis: of Love

De band Steeler neemt je mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Op zaterdag 10 maart om 20.00 uur geeft deze band een optreden in Estrado met als support act Axis: of love, een wervelende Jimi Hendrix tribute band.

Een optreden met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring. Koop een kaartje en laat jezelf inpakken door het vuige en magische authentieke gevoel van het bekende Led Zeppelin geluid. Steeler neemt je mee op die trip en laat je moeizaam los.

Support-act Axis: of LoveAxis: of Love bestaat uit een gezamenlijke passie voor de muziek van Jimi Hendrix. Henk Wesselink, (gitaar) Noah Ralph, (drums) en Gerjan Nijman (bas) hebben elkaar ontmoet bij maandelijkse jamsessies in Zwolle. Het was snel besloten om een band te beginnen die dansbaar doch uitdagend is en feestelijk doch diepgaand. De muziek van Hendrix past perfect. Met scheurend virtuoos gitaar spel, bombastische drums, en ronkende bas doet dit trio eer aan Hendrix, terwijl ze hun eigen waarde blijven behouden. Dit uit zich in een eerlijke uitvoering van Jimi's fijnste hits, gemengd met opzwepende improvisatie. Een absolute aanrader voor de Jimi-liefhebbers!

De toegang bedraagt € 8,50 in de voorverkoop en € 11,00 aan de zaal. Kaarten zijn te bestellen via www.estrado.nl. Zaal open om 20.00 uur.

Meer berichten