Deze jonge, energieke en gecastreerde reu wandelt graag en veel. Foto: Dierencentrum De Ark
Deze jonge, energieke en gecastreerde reu wandelt graag en veel. Foto: Dierencentrum De Ark (Foto: Dierencentrum De Ark)

Regels zijn moeilijk voor Kito

Hallo, ik ben Kito. Ik ben een energieke en eigenwijze kruising en gecastreerde reu van 1 jaar oud. Ik woon wegens omstandigheden in Dierenopvangcentrum de Ark.
Voordat ik in Nederland kwam wonen, woonde ik in Roemenië. Toen ik nog in Roemenië woonde werden mij geen regels opgelegd en ik vind het erg moeilijk dat deze er in Nederland wel zijn. Ik ben niet zo'n makkelijke jongen en begeleiding in vorm van een cursus wordt aangeraden als ik bij je kom wonen.
In Roemenië woonde ik op straat en kon ik zelf beslissen waar ik heen ging, samen met mijn roedel. Hier in Nederland hebben jullie van die gekke dingen die jullie "huizen" noemen. Hier kan ik met begeleiding prima mee overweg, maar het blijft gek. Zodra ik in een huis woon ga ik deze verdedigen. Dit laat ik merken door te blaffen als ik iemand in de buurt van het huis zie.
Ik wandel graag en veel! Heerlijk in het bos of bij het water.
Andere honden is geen probleem! Deze vind ik alleen maar leuk! Hier speel ik samen met Emy buiten en dat is dolle pret! Andere dieren is niet zo verstandig met mij. Hier ga ik achteraan rennen omdat ik ermee wil spelen maar vaak begrijpen andere dieren dit niet.
Dus als jij denkt dat jij mijn nieuwe baasje wil worden, wil je dan contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk? Dat kan door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Dan kunnen we persoonlijk met elkaar kennismaken.

Poot,

Kito

Meer berichten