Het team 'De Buurvrouwen' deed al vaker mee en is ook in de editie 2018 weer van de partij. Foto: A. Immink
Het team 'De Buurvrouwen' deed al vaker mee en is ook in de editie 2018 weer van de partij. Foto: A. Immink

Meld je aan voor de Harderwijker Kennisquiz!

Harderwijk - Vanaf vandaag kunnen teams zich inschrijven voor de Harderwijker Kennisquiz van dit jaar. De bekende Harderwijker Dim van Rhee presenteert het succesvolle vragenspel weer in Hotel Baars. Aanmelden is mogelijk via quizharderwijk@solcon.nl.

De afgelopen jaren deden telkens ruim veertig teams mee aan de quiz. Ook dit keer is er plaats voor datzelfde aantal. Een team bestaat uit drie personen, afkomstig van een bedrijf, een instelling of een club; ook vrienden- of familieteams kunnen meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro per persoon.

Er worden drie voorrondes gehouden voor telkens maximaal vijftien teams. De eerste voorronde is op maandagavond 19 februari, de tweede op 26 februari en de derde op 5 maart. Een week later wordt de finale gespeeld door de hoogst scorende teams uit de voorrondes. De quiz start telkens om 20.00 uur precies. Publiek heeft vrij toegang en kan buiten mededinging meedoen.

Wie zich aanmeldt via quizharderwijk@solcon.nl geeft de namen van de drie teamleden op en de naam van het team. Dit e-mailadres staat vanaf vandaag open. Wie zich snel opgeeft kan er zeker van zijn dat er nog plaats is.

De meeste teams die in eerdere jaargangen meededen hebben zich al via de voorinschrijving gemeld. In de drie voorrondes zijn echter nog enkele plaatsen vrij.


 

Meer berichten