Logo harderwijkercourant.nl


Als kitten woonde Felix al eens bij Dierenopvangcentrum de Ark in Harderwijk. Foto: De Ark
Als kitten woonde Felix al eens bij Dierenopvangcentrum de Ark in Harderwijk. Foto: De Ark

Kater Felix zoekt warm mandje

Hallo, ik ben Felix.

Ik ben een kater van 11 maanden jong. Als kitten woonde ik al eens bij Dierenopvangcentrum de Ark in Harderwijk. Ik ben tijdens mijn ouder worden toch wat wilder geworden dan men hoopte. Ik jaag eenmaal heel erg graag op alles wat beweegt!

Ik ben een jonge wildebras die in alles een spelletje ziet. Spelen is mijn nummer één bezigheid. Knuffelen vind ik ook zeker heel erg fijn maar die bewegende handen kan je zo lekker achteraan jagen! Ze zeggen dat ik moet leren om wat rustiger aan te doen maar daar heb ik niet altijd zin in. En ik doe toch lekker wat ik zelf wil. Zoals je misschien wel op de foto kan zien maak ik zelfs van het poseren een spelletje. Ik wilde gewoon even met de camera spelen. Maar dat mocht niet. En als dat niet mag dan trek ik gewoon een gekke bek!

Ik kan niet zo goed met andere dieren en ook jonge kinderen is niet zo handig omdat ik, zoals ze dat hier noemen, te lomp ben.
Ik ben op zoek naar een gezellig en warm mandje waar ik lekker buiten kan spelen. Zo lang als ik wil! Lekker rennen en ravotten.

Dus als jij denkt dat jij mijn nieuwe baasje wil worden, wil je dan contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk? Dat kan door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Dan kunnen we persoonlijk met elkaar kennismaken.

Miauw,
Felix

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox