Logo harderwijkercourant.nl


Anouk is een leuke, vlotte  meid en behoorlijk waaks. Foto: De Ark
Anouk is een leuke, vlotte  meid en behoorlijk waaks. Foto: De Ark

Anouk zoekt ervaren hondenbaas

Hallo, ik ben Anouk. Ik ben een vrouwelijke Hollandse Herder van 2 jaar oud en door omstandigheden woon ik nu bij Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk. Ik ben een leuke, vlotte meid en behoorlijk waaks. Dat uit zich vooral als ik aangelijnd loop. Dan blaf ik tegen alles en iedereen en kan ik behoorlijk lelijk doen. Ook vind ik het heel leuk om overal achter aan te jagen. Fietsers, hardlopers, andere honden, ga zo maar door. Als ik los loop vind ik andere honden best leuk om mee te ravotten.

Ik heb een ervaren hondenbaas nodig die mij in mijn onzekerheid en angst kan begeleiden en mij op de juiste manier kan corrigeren. Het mooiste zou zijn als ik een baasje tref wat het leuk vindt om met mij te speuren of een ander soort van (hersen)gymnastiek te doen. Ik doe alles voor een speeltje en ik ben echt heel leergierig.

Ik zoek een prikkelarme omgeving zonder katten en kinderen en met een consequente en ervaren hondenbaas die mij veel liefde en stabiliteit kan geven. Daarnaast moet de baas wel sportief zijn want ik heb veel beweging nodig; een blokje rond is voor mij niet voldoende. Hondensport zou perfect zijn voor mij! Voor de juiste baas ben ik een lieve meid die van een knuffel houdt en heb ik je veel gezelligheid te bieden.

Dus als jij denkt dat jij mijn nieuwe baasje wil worden, wil je dan contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk? Dat kan door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Dan kunnen we persoonlijk met elkaar kennismaken.
Poot, Anouk

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox