Foto: Leukfeldtenzandstra

Training omgaan met Hooggevoeligheid

Harderwijk - TRAINING OMGAAN MET HOOGGEVOELIGHEID, ...een ervaringsgerichte training! Start: 5 februari 2018

In deze unieke, ervaringsgerichte training ga je zelf op onderzoek. Je krijgt inzicht in hoogsensitiviteit, je gaat voelen en ervaren wat jouw grenzen zijn en die van een ander, je krijgt zicht op je energieverdeling, we gaan kijken naar je planning en structuur en dat alles op een dynamische manier met veel variatie.

De training is verspreid over 8 avonden en vindt plaats in de Kiekmure te Harderwijk. In een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) ga je met gerichte oefeningen je eigen onderzoek aan. Je krijgt geen technieken of trucjes aangeleerd, maar door bewustwording krijg je een andere levenshouding. Op deze manier ervaar jij hooggevoeligheid als een kracht en kun je de kwaliteiten van jouw sensitiviteit gebruiken. Lasten (bijvoorbeeld overprikkeling) zullen minder worden wanneer jij stevig in je centrum staat.

Iedere persoon doet mee om zijn of haar eigen reden. Zo kan het zijn dat je deze training wilt doen omdat je meer verdieping in je leven wilt, je lasten ervaart, meer wilt weten over deze hoogsensitiviteit, weinig zelfvertrouwen ervaart, je uitgeput voelt, je kwaliteiten beter wilt benutten, misschien wil je meer in balans komen of meer kracht en zelfvertrouwen ervaren.....voel je welkom!

Wij vinden het belangrijk dat je na afloop van de training een voldaan gevoel hebt en dat de training heeft bijgedragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Voor meer informatie en opgave training zie onze website:

www.leukfeldtenzandstra.jimdo.nl

of bel Els: 06-51432256 / Marjolein: 06-14680591

Meer berichten