Logo harderwijkercourant.nl


Singing Squabble is druk met de voorbereiding van het jubileumconcert in November. En ze doen zaterdag 16 september natuurlijk weer mee aan het korenfestival in de Roef.
Singing Squabble is druk met de voorbereiding van het jubileumconcert in November. En ze doen zaterdag 16 september natuurlijk weer mee aan het korenfestival in de Roef. (eigen foto)

Wind in de zeilen voor Swinging Squabble

Harderwijk - Zaterdag 16 september neemt Swinging Squabble deel aan het Korenfestival in De Roef in Harderwijk. Op deze gezellige, afwisselende en gratis te bezoeken avond, aanvang 19:45 uur, zullen acht uiteenlopende koren en ensembles zich van hun beste kant laten zien.

Na het winnen van Korenslag Harderwijk vorig jaar oktober gaat het pop- en musicalkoor Swinging Squabble voor de wind. Per 1 januari heeft dirigent Bouke Sleurink definitief het dirigentenstokje overgenomen van Swinging Squabble oprichter Martin Glas. Momenteel is het koor met veel toewijding en plezier bezig met de laatste voorbereidingen voor hun jubileumconcert dat op 25 november 2017 in het Theater Harderwijk plaatsvindt.

Tijdens het Korenfestival, zal Swinging Squabble een sneakpreview van hun jubileumconcert ten gehore brengen. Komt u gerust een kijkje nemen!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox