Logo harderwijkercourant.nl


PGH organiseert zondag 10 september een infomarkt op het sportveld van Athlos aan de Strokelweg.
PGH organiseert zondag 10 september een infomarkt op het sportveld van Athlos aan de Strokelweg. (eigen foto)

Kerk op sportveld

HARDERWIJK - In plaats van naar de kerk gaan de leden van de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH) komend weekend naar het sportveld van Athlos. Niet om te sporten maar om te vieren dat het nieuwe kerkseizoen is begonnen.

Zij geven aan de Strokelweg gezamenlijk het startschot voor alle kerkelijke activiteiten in het nieuwe seizoen. Tal van werkgroepen presenteren zich op een info-markt. Extra attracties op deze ‘startzondag’ zijn een humoristische theatervoorstelling, spelletjes voor jong en oud, springkastelen, een concert door de Jeugdharmonie en een demonstratie door de hondenvereniging NW-Veluwe. Er is de hele dag ook genoeg te eten en te drinken en voor onderlinge ontmoeting.

Open Huis

Thema dit jaar is ‘De kerk een open huis’. Alle kerkleden is gevraagd een familielid of kennis mee te brengen voor een (hernieuwde) kennismaking met de vele facetten van de kerkelijke gemeenschap, die de laatste tijd veel vernieuwingen heeft ondergaan.

Ook (gast)leden van de alternatieve diensten (Fonteindiensten, Fakkelvieringen) en nieuwsgierige andere Harderwijkers worden voor deze laagdrempelige kerkgang van harte uitgenodigd. Voorganger in de verrassende dienst om 10.30 uur is David Kroeze, de nieuwe predikant in Drielanden. I4U-Music zorgt voor goeie muziek.

www.pgharderwijk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox