Logo harderwijkercourant.nl


Zeewolde is al helemaal klaar voor de zomer.
Zeewolde is al helemaal klaar voor de zomer. (Foto: puur zeewolde)

Puur Zeewolde, puur plezier is zomerproof!

Zeewolde - Zeewolde is weer helemaal klaar voor de zomer. Onder de titel "Puur Zeewolde, Puur Plezier' is er een uitgebreid programma samengesteld voor de komende maanden. Daarbij is er voor iedereen wat te doen, zowel voor de inwoners als voor de talrijke bezoekers.

Zij worden deze zomer verrast met allerlei bijzondere belevenissen van eigen bodem. De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft namelijk veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, langgerekte stranden, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, grote variëteit aan sportmogelijkheden, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten en duurzaamheid.

In de periode juli t/m september biedt Zeewolde weer puur plezier! Dagelijks valt er wat te beleven en aan iedereen is gedacht. Aan de natuurliefhebber, de fietser, de wandelaar, de watersporter, etcetera.

Wekelijks worden er bijvoorbeeld ecosafari's, beverpraamtochten georganiseerd door de Stille Kern en zomeravondzeiltochten op het Wolderwijd.
Of beleef Zeewolde eens op een andere manier, zonder schoenen en sokken bij het blotevoetenpad aan de Sternweg. Combineer dit met een bezoek aan het pannenkoekenhuis, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven!
Een fietstocht over het nieuwe en oude land wordt extra leuk door gebruik te maken van het Horsterveer. Of stap op zaterdag in de ZeewolderExpress, en maak een gratis ritje met deze bus van en naar het centrum. Strijk ook eens neer op de sfeervolle terrasjes aan het water en in het centrum, deze staan klaar staan om de bezoekers gastvrij te ontvangen.

Een kleine doorsnede van het programma vindt u hieronder.
Kijk voor meer informatie en het hele programma op puurzeewolde.nl

17 juli; 31 juli; 14 augustus: Zomerbraderie
22 juli en 12 augustus:  Kofferbakmarkt
4 t/m 6 augustus:  Havendagen Zeewolde
5 augustus:  Straatmuzikantenfestival
15 t/m/ 18 augustus:  Huttenbouwfeest
18 augustus Nacht van Zeewolde:  18 20.00-01.00 uur 
Data en tijden onder voorbehoud. Check de kalender op de website voor de laatste updates.

www.puurzeewolde.nl

 

Reageer als eerste
Meer berichten