<p>Laura Kanepe is cum laude geslaagd.</p>

Laura Kanepe is cum laude geslaagd.

(Foto: De Techniek Academie)

Eerste cum laude geslaagde Techniek Academie

Harderwijk -  Net als prinses Amalia is Laura Kanepe cum laude geslaagd voor haar diploma. De student van De Techniek Academie in Harderwijk heeft voor al haar examens een 8 of hoger gehaald en dus wordt natuurlijk ‘cum laude’ op het diploma vermeld.

Laura is geboren in Letland, moeder van een zoontje van 5 jaar en heeft eerst een tijd in de horeca gewerkt. Ze besloot het roer om te gooien en startte met een leerwerk-traject bij De Techniek Academie. Ruim 2 jaar heeft ze kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van besturingssystemen van machines. Met als resultaat dat ze zich nu eerste monteur Elektrotechnische systemen mag noemen.

Onder toeziend oog van een aantal collega’s van haar leerwerk-plek AWL Techniek in Harderwijk, werd Laura in het zonnetje gezet. 

Behalve Laura ontvingen ook 25 andere studenten van De Techniek Academie hun welverdiende diploma deze avond. In 3 groepen kwamen de studenten langs om hun diploma Mechatronica, Elektrotechnische systemen, Elektrotechnische installaties, Constructiewerk, Verspanen of Werktuigkundige installaties in ontvangst te nemen.

De geslaagden werden door directeur Jacques de Groot, docenten van Landstede en praktijkopleiders in het zonnetje gezet. De Groot: “Het vraagt om persoonlijke doorzettingskracht om in zo’n turbulent jaar, met steeds wisselende omstandigheden, toch de focus op de eindstreep te houden. Chapeau.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden