<p>Zondag 27 juni 20.00 uur gaat het dak van Poppodium Estrado eraf tijdens Popronde Presents: De Nachtwakers en Een Kasper. &nbsp;</p>

Zondag 27 juni 20.00 uur gaat het dak van Poppodium Estrado eraf tijdens Popronde Presents: De Nachtwakers en Een Kasper.  

(Foto: )

Popronde strijkt neer in Harderwijk

Harderwijk -  De najaarstour was half, de voorjaarstour kon niet doorgaan, de tiendaagse ook niet, maar op zondag 27 juni is de Popronde weer in Estrado met twee acts: De Nachtwakers en Een Kasper.

Denk ska, denk reggae, denk aan een feestje in de zwoele schemering van de maan. De Nachtwakers zorgen ervoor dat je even helemaal van de wereld bent. Is het niet door de ongewone teksten en muziek, dan is het omdat je staat te springen. De Nachtwakers gaan je wakker schudden, letterlijk en figuurlijk.

Een Kasper neemt je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. Dingen durven delen waar hij niet helemaal trots op is, is wat Een Kasper doet met zijn Nederlandstalige liedjes. De van oorsprong drummer heeft een rauwe manier van gitaarspelen, die goed past bij de verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt.

Kaarten voor de Popronde zijn 5 euro (+ 0,50 euro servicekosten) en alleen online verkrijgbaar via

www.estrado.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden