Délia zoekt een gastgezin

Harderwijk - Délia uit België zoekt een warm thuis in omgeving Harderwijk.

Eind augustus is het zover! Tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld maken hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook de Belgische Délia. Voor haar zijn wij op zoek naar een gastgezin die deze enthousiaste student een warm thuis kan bieden.

De 18-jarige Délia uit België is een vrolijke en creatieve meid met een passie voor tekenen en schilderen. Daarnaast maakt ze Braziliaanse armbanden en houdt ze van koken. Ze probeert vaak nieuwe recepten uit en maakt het liefste lekkere desserts. Délia is geïnteresseerd in de wereld en politiek en hoopt later te werken voor de Belgische ambassade in het buitenland. “Ik wil een jaar bij jullie in Nederland wonen om jullie cultuur en gewoontes te ontdekken. Ik zou bijvoorbeeld graag typische huizen en een echte molen willen zien!”

Gastgezinnen wonen verspreid door het hele land. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? In onze ogen kan iedereen gastgezin zijn! Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan. Gaat u het avontuur aan door een buitenlandse student in huis te nemen?

www.travelactive.nl/high-school-holland

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden