<p>Op donderdag 8 juli opent niemand minder dan trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel een speciaal Jazz-weekend. &nbsp;&nbsp;</p>

Op donderdag 8 juli opent niemand minder dan trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel een speciaal Jazz-weekend.   

(Foto: Dufoto Photography)

Jazz-weekend in de Catharinakapel

Harderwijk - In het kader van het eerste lustrum organiseert Jazzdagen Harderwijk van donderdag 8 juli t/m zondag 11 juli een speciaal Jazz-weekend. Tijdens de openingsavond treedt niemand minder dan Edison-winnaar Teus Nobel samen een fantastisch quartet op en presenteert hij nummers van zijn nieuwe cd ‘Tanto Amor’.

Naast Teus Nobel staan nog meer artiesten in de Catharinakapel. Op vrijdag 9 juli toveren improviserend trompettist Eric Vloeimans en de Argentijnse pianist en componist Juan Pablo Dobal zwoele zomerklanken en romantische ballades uit hun instrumenten. Rik van den Bergh op zijn baritonsax presenteert samen met een fantastisch quartet op zaterdag 10 juli zijn nieuwe album “Is that So”. Speciaal uit Frankrijk komt de ongelooflijke virtuoos op de accordeon en accordina: Ludovic Beier met zijn trio. Hij sluit dit weekend op zondag 12 juli af met zomerse Franse, Jazz, Gipsy klanken. Het Jazz-weekend wordt mede mogelijk gemaakt door Stad als Podium.

Kaarten via www.catharinakapel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden