<p>Op zaterdag 12 juni staat het eerste optreden in Estrado gepland met de Nijmeegse indieband Waltzburg met in het voorprogramma Raoul &amp; the Wiseman.</p>

Op zaterdag 12 juni staat het eerste optreden in Estrado gepland met de Nijmeegse indieband Waltzburg met in het voorprogramma Raoul & the Wiseman.

(Foto: )

Poppodium Estrado opent weer haar deuren

HARDERWIJK - Na bijna 7 maanden mag ook Estrado weer haar deuren openen. Het poppodium staat te trappelen om na zo een lange tijd artiesten weer een podium te bieden en haar bezoekers op fantastische optredens te trakteren. Op zaterdag 12 juni staat het eerste optreden gepland met de Nijmeegse indieband Waltzburg met in het voorprogramma Raoul & the Wiseman.

Michelle van Hoorn

 De songs van de band Waltzburg zijn super catchy, onvervalst en recht uit het hart en doen op de beste manier mogelijk denken aan bands als Vampire Weekend, Real Estate en Modest Mouse. In het voorprogramma staat zanger en songwriter Raoul Wijsma met zijn band Raoul & the Wisemen. De band maakt romantische indie-pop met een heldere en warme sound, vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en First Aid Kit.

Op vrijdag 25 juni trakteert Estrado het publiek met een speciale coronaproof show van de Nederlandse singer-songwriter Tim Dawn. Eind 2020 en begin 2021 kreeg de zanger zijn grote doorbraak met zijn versie van de Bee Gees-klassieker ‘To Love Somebody’ en vond snel zijn weg naar de hitlijsten.

Popronde

Ook strijkt de welbekende Popronde met twee acts weer neer in Estrado. De voorjaarstour begin dit jaar kon niet doorgaan, maar Popronde zet tijdens een Tiendaagse de talenten van de selectie van 2020 graag nog éénmaal in het zonnetje. Op zondag 20 juni treden ‘Een Kasper’ en ‘De Nachtwakers’ op.

In juli staan de Nederrockband Fokko en de indie-popband WIES op het programma. Fokko raakte begin 2021 de juiste quarantainesnaar met hun nummer ‘Karin Heeft Geen Corona’. De muziek van WIES is een unieke mix tussen rock en elektronische pop met Nederlandstalige teksten.

Kaarten voor alle optredens zijn alleen online verkrijgbaar. Kijk voor de volledige agenda en meer informatie op

www.estrado.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden