<p>Dennis: &quot;Als iemand van buiten Harderwijk heeft het werk in de politiek mij ook echt betrokken bij Harderwijk.&#39;&#39;</p>

Dennis: "Als iemand van buiten Harderwijk heeft het werk in de politiek mij ook echt betrokken bij Harderwijk.''

Raadslid Dennis Koning: ‘Het is tijd voor iets anders’

Harderwijk - Na vele jaren actief te zijn geweest als raadslid en commissielid voor het CDA in de gemeenteraad van Harderwijk kiest Dennis Koning er voor om zich niet verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. “Het is dan tijd voor iets anders” zegt de betrokken politicus.

“Na vele jaren mij te hebben ingezet voor de politiek in Harderwijk en het Sociaal Domein in het bijzonder ga ik mij nu richten op andere maatschappelijke terreinen.”

Dennis is vanaf 2007 actief geweest voor het CDA in de lokale politiek. “Als iemand van buiten Harderwijk heeft het werk in de politiek mij ook echt betrokken bij Harderwijk. Ik voel mij ook onderdeel van deze stad en vele Harderwijkers hebben mij geraakt met hun verhaal. Het is een waardevolle periode voor mij geweest en ik heb veel mensen leren kennen en voor hen het verschil kunnen maken.”

Veel mensen zullen Dennis kennen van de discussies omtrent Sociaal Domein, Theater, Zwembad of Sportvereniging.

Voor hem is duidelijk dat hij zich blijft inzetten voor Harderwijk, maar alleen straks niet meer actief in de politiek.

Door het besluit nu te nemen is er voldoende tijd en ruimte voor het CDA om een goede opvolger te vinden.

Belangrijkste wapenfeiten van het raadslid in de afgelopen veertien jaar zijn de nieuwe velden bij De Mezen en Zwart-Wit, Stad als Podium inclusief theater en de manier waarop het Sociaal Domein is ingericht waardoor maatwerk kan worden geleverd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden