Harderwijker Johan Huisman naar finale Open Nederlandse Kampioenschap Poker


<p>Johan Huisman uit Harderwijk.</p>

Johan Huisman uit Harderwijk.

Harderwijker Johan Huisman naar finale Open Nederlandse Kampioenschap Poker

Johan Huisman uit Harderwijk is door naar de landelijke finale van het ONKP. Ook dit jaar heeft hij zich weten te plaatsen voor de grote finale.

HARDERWIJK - Het pokeren kon ondanks coronatijd doorgaan, ook al zijn al de toernooien nu online en wordt de gezelligheid van het live spelen gemist.

De voorrondes zijn nog in volle gang maar Huisman heeft zich nu alweer verzekerd van een plek in de finale. Mede door de prestatie in het toernooi van Terschelling (1ste plaats) heeft Huisman voldoende punten gehaald om deel te nemen aan de finale.

De finale is in juli in Ermelo, of deze word ook online gespeeld. Dat ligt aan de coronaregels die dan aan de orde zijn.

Zesde op rij

Voor Huisman word dit zijn zesde finale op rij. Naars het halen van de finale staat hij ook op de eerste plaats van de ranking van dit seizoen met maar liefst vijf halve finale tickets, acht kwart finale tickets en tien keer een wildcard.

De overall ranking word al bijna twee jaar door Huisman aangevoerd en die zal hij dit jaar dan ook waarschijnlijk niet meer afstaan. Daarin is zijn voorsprong op de concurrentie te groot.

250 deelnemers

Huisman kijkt dan ook met gezonde spanning uit naar de landelijke finale waar hij het op mag nemen tegen de andere ongeveer 250 deelnemers die dan gaan strijden om te titel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden