<p>Deze twee leerlingen bedanken hun moeder voor het thuisonderwijs.</p>

Deze twee leerlingen bedanken hun moeder voor het thuisonderwijs.

(Foto: Liesbeth Wonink)

Wegwijzer bedankt ouders voor thuisonderwijs

HARDERWIJK - De Wegwijzer vindt ouderbetrokkenheid heel belangrijk en tijdens de schoolsluiting in de lockdown waren ouders en verzorgers onmisbaar in het thuisonderwijs. De school heeft echt respect voor de manier waarop de ouders van De Wegwijzer dit hebben vormgegeven, terwijl dit vaak meerdere kinderen van verschillende leeftijden betrof. Daarnaast moesten veel ouders ook nog hun eigen werk zien te doen. Dat verdient echt een compliment!

Daarom hebben alle ouders vrijdag 19 februari via hun kind een certificaat gekregen waarop ze uitgeroepen worden tot topouder, met daarbij een rolletje topdrop. 

Tijdens de eerste lockdown hebben we alle kinderen iets gestuurd, nu vonden we het tijd om de ouders in het zonnetje te zetten, zegt Liesbeth Wonink, de directeur. 

Het eerste certificaat werd uitgereikt door Amber en Fabian. Hun moeder is tevens leerkracht op De Wegwijzer en heeft zelf ook vorm moeten geven aan het thuisonderwijs voor haar kinderen, terwijl ze daarnaast de leerlingen van groep 8 lesgaf. (Juf )Jolanda is de eerste topouder die op deze manier een compliment heeft gekregen! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden