Ploeger en Van Delft: logische en duurzame match


Het BREEAM Outstanding warehouse van Ploeger
Het BREEAM Outstanding warehouse van Ploeger (Foto: Ploeger)

Ploeger en Van Delft: logische en duurzame match

HARDERWIJK - Van Delft en Ploeger Logistics zijn een samenwerking aangegaan als het gaat om warehousing. Vanaf januari dit jaar geeft Van Delft de opslag van verpakkingsmaterialen en halffabricaten uit handen aan Ploeger. De bedrijven zijn allebei in Harderwijk gevestigd, wat zorgt voor een logische en duurzame match.

Van Delft is vooral bekend van hun pepernoten en de volledig aan pepernoten gewijde winkels verspreid over Nederland. Het bedrijf doet echter veel meer dan dat. Het levert ook allerlei fruit- en meergranenbiscuits en gechocolateerde producten onder verschillende huismerken.

Bart van Meeteren, Directeur Supply Chain & Business Support bij Van Delft, over de aanleiding voor de samenwerking met Ploeger: “We hebben een deel van ons eigen magazijn in gebruik genomen voor een extra eigen productielijn. Door deze strategische stap hadden we behoefte aan extra opslag buiten de deur. Vanwege de expertise van Ploeger en enorm gunstige geografische ligging kwamen we al snel bij Ploeger terecht.”

Van Delft gaat een substantieel aantal palletplaatsen in gebruik nemen in het warehouse van Ploeger Logistics in Harderwijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden