Gratis hulp om Zeebuurt duurzaam te maken


<p>Tochtstrips aanbrengen. (foto: Veluwe Duurzaam)</p>

Tochtstrips aanbrengen. (foto: Veluwe Duurzaam)

(Foto: Veluwe Duurzaam)

Gratis hulp om Zeebuurt duurzaam te maken

HARDERWIJK - Al een aantal jaren behartigt de Groep Aardgasalternatieven Zeebuurt (GAZ) in Harderwijk de belangen van de inwoners van de wijk Zeebuurt. Zij werken samen met Veluwe Duurzaam en het projectteam Aardgasvrij Harderwijk om te zien óf de Zeebuurt geschikt is om aardgasvrij gemaakt te worden of (nu nog) niet.

GAZ heeft hiertoe al diverse acties gestart die vooral te maken hebben met het isoleren van woningen, een belangrijk vereiste voor elke woning om minder geld aan energie uit te geven, of deze nu aardgasvrij wordt of niet. Vrijwel alle acties kunnen gezien worden als “duurzaamheidsacteis”.

Op dit moment is er een kleine actie die speciaal voor Zeebuurters wordt aangeboden, met de volgende inhoud:

Gratis praktische hulp aan huis op 24 en 26 februari. Wil je graag radiatorfolie achter je verwarming plakken, maar lukt dat niet? Of wil je een waterbespaarder in je kraan, maar weet je niet hoe? Dan kan er op 24 en 26 februari iemand gratis bij jou langskomen. Deze actie is van de gemeente Harderwijk en het loket Veluwe Duurzaam in samenwerking met GAZ. Meld je snel aan, want er zijn maar 8 plekken in totaal (4 per dag): www.veluweduurzaam.nl/supportteamgaz.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden