Harderwijkse website rondom verkiezingen


harderwijk2018.nl
harderwijk2018.nl (Foto: henk meeuwisse)

Harderwijkse website rondom verkiezingen

HARDERWIJK - Al bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 - het speerpunt leek toen vooral de zondagsopenstelling van winkels te zijn - besloot Harderwijker Henk Meeuwisse om een website te starten waar Harderwijkers de programma’s konden vinden van de politieke partijen uit Harderwijk.

Sinds die tijd is de website uitgegroeid tot een vaak bezocht plek waar Harderwijkers informatie kunnen vinden over besluiten van de gemeenteraad, de politieke voorkeuren van de lokale politici en nu ook voor de 2e Kamer verkiezingen een overzicht van alle deelnemende partijen.

De noodzaak, volgens Meeuwisse, is er voor deze website, omdat niet iedereen zin en tijd heeft om zelf op zoek te gaan naar alle partijprogramma’s om zo een keuze te maken. “Het is geen stemwijzer, bezoekers van de website kunnen de volledige partijprogramma’s terugvinden, en zo in de hun beschikbare tijd alle informatie doornemen die ze nodig hebben om gefundeerd te gaan stemmen op 15,16 en 17 maart 2021.”

De website vult steeds informatie aan zodra partijen hun programma’s bekend hebben gemaakt. Inmiddels zijn bijna alle 37 deelnemende partijen terug te vinden op de website, die volgend jaar uiteraard weer bij de gemeenteraadverkiezingen de Harderwijkers zal helpen hun lokale keuzes te maken. Meer info via henk@leeghwater2.nl. de website is te vinden via harderwijk2018.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden