Na de lockdown aan de slag als vrijwilliger?


<p>Esther en Judy van Zorgdat - Servicepunt Vrijwilligerswerk.</p>

Esther en Judy van Zorgdat - Servicepunt Vrijwilligerswerk.

(Foto: Zorgdat)

Na de lockdown aan de slag als vrijwilliger?

HARDERWIJK - In Harderwijk en Hierden zijn al veel mensen actief als vrijwilliger. Toch zijn er nog veel vrijwilligersorganisaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Naast dat vrijwilligerswerk belangrijk is, ontwikkel je jezelf en levert het veel plezier op.

021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Dit hele jaar wordt er extra aandacht gegeven aan hoe belangrijk vrijwilligerswerk is en wordt iedereen uitgenodigd om mee te doen. Zoek jij een toffe klus voor je maatschappelijke stage? Of ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? In plaats van de fysieke vrijwilligersmarkt hebben verschillende vrijwilligersorganisaties korte video’s opgenomen. In deze video’s vertellen ze wie ze zijn, wat ze doen en naar welke vrijwilligers ze op zoek zijn. Alle vrijwilligersorganisaties zijn op zoek naar zowel Maatschappelijke Stagiaires als vrijwilligers. Belangrijk: in de huidige lockdown kan het zijn dat het vrijwilligerswerk niet uitvoerbaar is of tijdelijk stil ligt. Je kunt natuurlijk altijd laten weten dat je geïnteresseerd bent. Als de maatregelen versoepeld worden, kun je mogelijk aan de slag of ervaren of het wat voor je is.

Je vindt de film op https://youtu.be/JoQDFuOHPiM. Ook de losse video’s zijn te vinden op het YouTube kanaal van Zorgdat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden