Aangepaste dienstregeling RRReis


Foto: Pixabay

Aangepaste dienstregeling RRReis

HARDERWIJK - De overheid heeft de lockdown met drie weken verlengd. Nog steeds is de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Voor het OV blijft gelden: reis alleen als het noodzakelijk is. 

Door de verlening van de maatregelen maken ook de komende tijd minder reizigers gebruik van het openbaar vervoer. Daarom verlengt RRReis de vakantiedienstregeling tot en met 9 februari.

De scholierenlijnen rijden niet tot en met 9 februari. Met uitzondering van lijn 668. ‘’Wanneer scholen weer open gaan passen we onze scholierenlijnen aan op de vraag die er dan is.’’

De buurtRRReis lijnen rijden in elk geval niet tot en met 9 februari. Tijdelijk is er de buurtbustaxi op de Veluwe. Tot en met 9 februari is het van maandag t/m vrijdag op alle buurtRRReis lijnen die op de Veluwe rijden mogelijk om de buurtbustaxi te reserveren. De buurtbustaxi reserveer je minimaal 4 uur voor vertrek via het telefoonnummer 088- 655 77 92. Plan je reis voor vertrek altijd via de reisplanner of 9292.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden