Zoektocht naar schoonheid in wijk Drielanden


<p>Jacoline Thomassen op een ludieke manier cadeautjes uit.</p>

Jacoline Thomassen op een ludieke manier cadeautjes uit.

(Foto: )

Zoektocht naar schoonheid in wijk Drielanden

HARDERWIJK - De feestdagen zijn dit jaar door corona anders dan normaal. Jacoline Thomassen van Schoonheidssalon Beauty by Jacky wil in deze decembermaand wat extra’s doen en deelt daarom op een ludieke manier cadeautjes uit.

“We willen deze periode gezinnen aanzetten om in beweging te komen door een zoektocht naar een moment van pure ontspanning. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de dames; ook voor kinderen wacht er een leuke verrassing bij het vinden van het cadeau.”

De hele maand december wordt er iedere zondag een cadeaubon verstopt in de wijk Drielanden ter waarde van 50 euro, die goed is voor een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Beauty by Jacky. Doordeweeks worden op social media de spelregels verteld en aanwijzingen gegeven over de mogelijke locatie van het cadeau, verpakt in een gouden doosje. Naast deze vier cadeaubonnen van Beauty by Jacky is er voor de kinderen een verrassing. ,,Het eerste weekend zijn dat entreebewijzen van Boerderijpret.”

Zondag 6 december vanaf 12.00 uur kun je er voor de eerste keer op uit om te gaan zoeken. De actie wordt herhaald op 13, 20 en 27 december.

Schoonheidssalon Beauty By Jacky, Tonnenbergerhout 46.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden