Een uniek boek voor iedereen die van handwerken houdt


<p>Kerensa Douma en Mari&euml;tte van Oostveen overhandigen het eerste exemplaar van het boek: Handwerken zonder klachten aan wethouder Marcel Companjen.&nbsp;</p>

Kerensa Douma en Mariëtte van Oostveen overhandigen het eerste exemplaar van het boek: Handwerken zonder klachten aan wethouder Marcel Companjen. 

(Foto: Martin Kok)

Een uniek boek voor iedereen die van handwerken houdt

HARDERWIJK - Twee ondernemende dames uit Harderwijk hebben de handen ineen geslagen en een boek geschreven. Het boek is interessant voor de grote doelgroep die met hun fijne hobby handwerken zo lang mogelijk klachtenvrij willen kunnen blijven uitvoeren.

Mariette van Oostveen is eigenaar van Wolatelier Knots in Harderwijk. In haar winkel vind je alle benodigdheden en kennis om te kunnen breien, haken en anderszins.

Kerensa Douma is ergotherapeut en gespecialiseerd handtherapeut en eigenaar van Ergotherapiepraktijk Actief in Harderwijk. Tijdens haar werk komt zij vaak cliënten tegen die door medische redenen niet meer konden handwerken. Om deze (meestal) dames te kunnen helpen, heeft zij veel informatie en mogelijkheden verzameld.

Opwelling

Mariette en Kerensa kennen elkaar van hun gezamenlijke hobby en vroegen elkaar regelmatig om raad. Toen ze ontdekten dat er geen bundeling bestaat waarin deze handigheden staan vermeld, besloten ze in een opwelling om dan maar zelf een boek te schrijven.

Praktische info

Zo is het boek Handwerken zonder klachten ontstaan. Een mooi compleet boek met veel praktische informatie over het voorkomen van klachten, maar ook klachten kunnen worden opgelost. De kennis van beide dames is gebundeld in een compact boek wat het lezen meer dan waard is.

Eerste exemplaar

Op vrijdag 27 november werd het eerste exemplaar van dit boek vol trots overhandigd aan wethouder Marcel Companjen.

Hij was onder de indruk van de kennis, tijd en energie die in dit boek zijn gestopt. Hij begreep dat met dit boek een vraag uit de markt wordt beantwoord.

Het aanbod voor gratis breiles heeft hij vooralsnog afgeslagen, maar het presentje in de vorm van gebreide sokken is dankbaar aanvaard.

Handwerken zonder klachten is natuurlijk te koop bij Wolatelier Knots, (in de winkel en online) en bij Ergotherapiepraktijk Actief in Harderwijk, maar ook in de boekhandel , bij Bol.com en online.

ISBN 9789090339399 17,95 of 20,95 euro incl. verzenden.

Adressen: Ergotherapiepraktijk Actief, Johanniterlaan 3, Harderwijk. Wolatelier Knots, Bruggestraat 37, Harderwijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden