Write for Rights: Kom in actie tegen onrecht

Write for Rights: Kom in actie tegen onrecht

HARDERWIJK - Ieder jaar in de maand december is er een actie tegen onrecht: Write for Rights. Amnesty stuurt brieven van over de hele wereld miljoenen aan machthebbers. Om de druk op te voeren, zodat zij onrecht aanpakken. Ook sturen ze kaarten naar slachtoffers, om hen moed in te praten.

Dit jaar kunnen we niet fysiek bij elkaar komen in een zaal, maar het brieven schrijven gaat door en dat willen we iedereen in Harderwijk zo makkelijk mogelijk maken! Hoe?

Stuur een mailtje naar contact.amnestyharderwijk@gmail.com en Amnesty bezorgt bij jou een individueel schrijfpakketje. Dat is een envelop met informatie en een schrijfblok, pen, poster en tien voorbeeldbrieven.

‘’Wanneer de brieven geschreven zijn, komen wij ze desgewenst ook weer ophalen. Wij zorgen dan voor de verzending.’’

Of je geeft je brieven zelf af in De Zin op 10 december tussen 16.00 en 20.00 uur. ‘’Daar zijn wij aanwezig vanwege ons online schrijfevent. We organiseren een Zoom-bijeenkomst waarbij iedereen (na aanmelding) kan aansluiten. Zo schrijven we wel thuis, maar toch gezellig samen. Wil je meedoen, stuur dan ook een mailtje naar contact.amnestyharderwijk@gmail.com en dan zorgen wij tegen die tijd voor een inloglink.’’

Voor vragen of verzoeken, mail naar contact.amnestyharderwijk@gmail.com. Centrum De Zin, Stationslaan 32.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden