<p>Nieuws uit Harderwijk, Nederland en de wereld. Van de Harderwijkse oplossing van de Pietendiscussie tot aan de &#39;Gele Hesjes&#39;.&nbsp;</p>

Nieuws uit Harderwijk, Nederland en de wereld. Van de Harderwijkse oplossing van de Pietendiscussie tot aan de 'Gele Hesjes'. 

(Foto: Fotostudio Merjenburgh en Inzpire Design )

Harderwijkse Oudejaarsconference

HARDERWIJK - Dit jaar vindt de ‘Harderwijkse Oudejaarsconference 2020’ plaats in de Catharinakapel. 

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december met elke avond twee voorstellingen (19.30 en 21.30 uur). ‘Eerlijk Harderwijk’; een voorstelling door, voor en over Harderwijk, geschreven en uitgevoerd door Willeke Verbeek.

Eerlijk Harderwijk

Na een solo optreden van Tim Smit in 2018 en van een theaterduo, Sjors & Ruud, in 2019, speelt dit jaar een ‘trio’ de Harderwijkse Oudejaarsconference 2020. Willeke Verbeek blikt met haar alter-ego’s Nicoloesje en Tante Hannie terug op een memorabel jaar. De dames zijn puur, hebben geen filter en een uitgesproken mening over alles. Over het nieuws uit Harderwijk, uit Nederland, uit heel de wereld.

Gelukkig proberen ze die meningen vriendelijk in te kleden. Maar of dat altijd lukt? Hoe eerlijk wil je het hebben, Harderwijk? Een voorstelling van een uur in de Catharinakapel die je als Harderwijker niet wil missen. Een kaartje voor de voorstelling kost 15 euro per stuk en is alleen online verkrijgbaar via:

www.catharinakapel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden