<p>Andr&eacute; van Theater Het @penstaartje. (foto: Henk-Jan van de Vate)</p>

André van Theater Het @penstaartje. (foto: Henk-Jan van de Vate)

(Foto: Henk-Jan van de Vate)

Muizenissen tijdens Vrijdag Blijdag Zeewolde

ZEEWOLDE - Kennen jullie André van Theater Het @penstaartje nog? De afgelopen jaren was hij in FlevoMeer Bibliotheek te zien met zijn voorstellingen over ‘De mooiste vis van de zee’, ‘Rupsje Nooitgenoeg’ en ‘Muziek en Poppen uit de Koffer’. Op vrijdag 18 december keert André met zijn Theater Het @penstaartje terug in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde, dit keer met de voorstelling ‘Muizenissen’.

 Muizenissen is een spannende voorstelling voor kinderen van 3 jaar en ouder. André neemt dit keer zijn vrouw Els mee; zij begeleidt de voorstelling met live draaiorgelmuziek. Muizenissen betekenen piepkleine probleempjes. André heeft zo’n probleempje: er zitten muizen op zolder! In een spannend kat-en-muis-spel probeert hij zijn probleempje op te lossen. Of dat gaat lukken? Dat zie je in de voorstelling ‘Muizenissen’.

Over Vrijdag Blijdag 

Iedere derde vrijdag van de maand om 16.00 uur is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via flevomeerbibliotheek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden