Foto: Hans van Oosterhoudt

AnderhalvemeterBieb is weer open voor bezoek

HARDERWIJK -  Zo, dat was dat. Na een pauze van twee weken zijn de Bibliotheekdeuren weer open. Stof je lenerspasje af en kom weer langs om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in dAnderhalvemeterBieb

De bibliotheek opent gewoon weer met de reguliere openingstijden als AnderhalvemeterBieb. Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Eén van de voorwaarden is dat je bij de ingang een mandje meeneemt en natuurlijk 1,5 meter afstand houdt tot andere bezoekers. Bij het gebruik van een werk- of studieplek is het verplicht om je te registreren.

Reserveren of bezorgen

Wist je dat je je boeken gewoon makkelijk en snel vanuit huis kunt reserveren? Dit kan via onze website of de Iguana app. Op die manier hoef je maar kort in de Bibliotheek te zijn. Wil je liever (nog) helemaal niet langskomen? Maak dan gebruik van de BezorgBieb en laat jouw boeken gratis bezorgen.

Je kunt je ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Geef via dit formulier je voorkeur door (bijvoorbeeld genre, leeftijd/leesniveau kind). De medewerkers zoeken dan maximaal 5 boeken voor je uit. Zodra je reservering of boekenpakket voor je klaarstaat, ontvang je hiervan een bericht en kun je het komen ophalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden