<p>3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt met synthesizers.</p>

3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt met synthesizers.

(Foto: )

Avond alternatieve rock live in Estrado

HARDERWIJK – Groots, expressief, dromerig en apart. 3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt met synthesizers. Op zaterdag 7 november staan ze in Muziekpodium Estrado.

 De talentvolle Alkmaarse band, bestaande uit Dora van den Berg (zang+keytar), Emiel Schumacher (drums) en Tim Commandeur (bas), zet een breed geluid neer voor een driekoppige band. De nummers dekken thema’s als: omgaan met gevestigde ordes en ideeën en een effect willen hebben in de wereld. 3 Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania (met twintig andere bands) en haalt inspiratie uit o.a. de Britse rockband Muse, de Amerikaanse poprockband Imagine Dragons en de alternatieve rockband Twenty One Pilots.

De band staat op zaterdag 7 november om 20.30 uur in Muziekpodium Estrado. Voor het optreden zijn er momenteel maximaal dertig kaarten beschikbaar. Een kaartje voor het optreden kost 5,50 euro en zijn alleen online verkrijgbaar via onderstaande website:

www.estrado.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden