<p>Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe voorstelling.</p>

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe voorstelling.

(Foto: )

YouTube-hit 'Juf Roos' terug in Harderwijk

HARDERWIJK - Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe voorstelling. In de kerstvakantie op dinsdag 29 december is ze met drie shows te zien in Theater Harderwijk.

 Juf Roos is een populair kinderprogramma met een Hollands tintje en is onder andere te zien op RTL Telekids, YouTube en via de Juf Roos Club. Ze woont in een kleurrijke molen waar ze het liefs de hele dag zingt. Echt Hollandse kinderliedjes voor jong en oud. Ze krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Hij is grappig en kan soms een beetje onhandig zijn. Samen nemen ze de kijkers mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. De afleveringen zijn vrolijk, vindingrijk en educatief. Zo leert Juf Roos de kinderen op een speelse wijze de alledaagse dingen, zoals tellen, rekenen en nog veel meer. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.

Theatershow

In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan… gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen?

Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Wees er snel bij want vorig seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

In de kerstvakantie komt ze met Juf Roos met haar nieuwe theatershow weer naar Harderwijk en staat ze op dinsdag 29 december met drie shows in het theater: 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Een kaartje kost 16 euro per stuk. Er is geen deurverkoop. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via:

www.theaterharderwijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden