Foto: Pixabay

Bevolkingsonderzoek borstkanker blijft veilig

HARDERWIJK - Het mobiele onderzoekscentrum van bevolkingsonderzoek borstkanker staat vanaf 16 juli op de parkeerplaats van de Jeu-de-boule vereniging. 

Vanaf 16 november plaatst Bevolkingsonderzoek Oost een overdekte wachtruimte naast het mobiele onderzoekscentrum in Harderwijk. Deze wachtruimte, een zogenaamde cabin, biedt meer ruimte voor cliënten om overdekt te wachten. Vanwege de 1,5 meter regel kunnen we namelijk maar één persoon in de wachtkamer van het mobiele onderzoekscentrum laten plaats nemen.

Heeft u een afspraak gemaakt vanaf 16 november, dan wordt u bij aankomst opgewacht door een hostess die u begeleidt. Zij verzoekt u plaats te nemen in de cabin. U wordt verzocht uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en het mondkapje te dragen dat u wordt aangereikt door de hostess.

Vanwege het coronavirus is het bevolkingsonderzoek borstkanker op 16 maart stilgelegd. Het bevolkingsonderzoek wordt nu weer gefaseerd opgestart. Dit gebeurt binnen de COVID-richtlijnen, die door het RIVM zijn opgesteld. Daardoor kan het bevolkingsonderzoek en de aansluitende zorg veilig en met goede kwaliteit worden georganiseerd.

Cliënten die aan de beurt zijn ontvangen vanzelf een uitnodiging. Cliënten die vanaf 16 maart niet konden deelnemen zijn het eerst aan de beurt.

Meer info: www.bevolkingsonderzoeknederland.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden