<p>Workshop Beursvloer Harderwijk: Succesvol Samenwerken.</p>

Workshop Beursvloer Harderwijk: Succesvol Samenwerken.

(Foto: Koos van Loo)

Beursvloer Harderwijk verschoven naar zomer 2021

HARDERWIJK - De huidige coronamaatregelen maken het onmogelijk en onwenselijk om de geplande Beursvloer Harderwijk op vrijdag 30 oktober te laten doorgaan. Om die reden heeft de organisatie het matchevenement verplaatst naar 2 juli 2021.

Afgelopen september organiseerde Team Beursvloer Harderwijk nog een workshop voor maatschappelijke organisaties, om hen te helpen zich goed te presenteren tijdens de Beursvloer. “Wij vinden het voor alle betrokken organisaties erg jammer dat we het event moeten uitstellen”, zegt Erik Kerssies, voorzitter Beursvloer. “Vorige week zagen we nog volop mogelijkheden om de Beursvloer op een creatieve manier vorm te geven. Bedrijven en maatschappelijke organisaties stonden in de startblokken om er een succes van te maken.”

Beursvloer Harderwijk gaat in de tussentijd gewoon door met matchmaking tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. “We hebben voor de beurs een aantal bijzondere hulpvragen van organisaties verzameld”, zegt Kerssies. “We gaan aan de slag om hen bij hun hulpvragen te helpen, samen met bedrijven die sociale impact willen maken.”

De nieuwe editie vindt plaats bij Bouw & Infra Park. Burgemeester Van Schaik heeft zijn deelname al toegezegd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden