<p>Een afvaardiging van Tafelronde Harderwijk heeft nieuw speelmateriaal voor alle klassen overhandigd aan de kinderen.&nbsp;</p>

Een afvaardiging van Tafelronde Harderwijk heeft nieuw speelmateriaal voor alle klassen overhandigd aan de kinderen. 

(Foto: )

Droom van de Springplank wordt werkelijkheid

HARDERWIJK - In de afgelopen jaren zijn diverse bijzondere dromen in vervulling gegaan. Van het opknappen van een huis tot het regelen van een bekende DJ op een bruiloftsfeest maar ook een bijdrage aan één van de laatste wensen van een ernstig zieke.

Dit jaar heeft Durf te Dromen op drie verschillende scholen in Harderwijk wensbomen geplaatst. Grote kerstbomen waarin de kinderen uit alle verschillende klassen hun specifieke wensen voor de school in konden hangen. Van het bijwonen van een voorstelling van Freek Vonk tot een dag met de klas naar een trampolinepark.

Uit deze wensen heeft Durf te Dromen samen met de docenten een keuze gemaakt wat we gaan realiseren. ‘’Omdat we in de periode voor zomer, door Corona, geen acties op de scholen konden ondernemen stonden we woensdag 14 oktober eindelijk bij de Springplank.

Een afvaardiging van Tafelronde Harderwijk heeft zo nieuw speelmateriaal voor alle klassen overhandigd aan de kinderen. Van mooi nieuw Duplo tot een serieuze ballenvanger. Ook voor de andere scholen zullen de wensen binnenkort waar worden gemaakt. Stichting Durf te Dromen heeft tot doel mooie, ludieke maar ook ontroerende dromen in en om Harderwijk mogelijk te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden