Het team kan niet geloven dat ze gewonnen hebben!
Het team kan niet geloven dat ze gewonnen hebben! (Foto: SmartCirculair)

Studenten Landstede MBO winnen hoofdprijs SMARTCirculair

HARDERWIJK - Op woensdag 7 oktober was de finale van de ontwerpwedstrijd SmartCirculair in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Studenten van Landstede MBO participeerden in de finale met het team The Aestetics en wisten uiteindelijk de hoofdprijs ter waarde van 5.000 euro in de wacht te slepen.

De opdracht was om een circulaire en modulaire woonvorm van zeventien levensloopbestendige wooneenheden voor meerdere leeftijdscategorieën te ontwerpen.  Met die opdracht ontwierpen zeven studenten van Bouw & Architectuur van Landstede MBO Harderwijk een uniek en spraakmakend Vriendenhofje voor een opdrachtgever in Roosendaal. Met dit bijzondere concept wist het team de hoofdprijs in de wacht te slepen!

Het team kreeg lovende commentaren van de jury. “De uitwerking is origineel en gedetailleerd, de presentatie swingt en de visuals zijn indrukwekkend. Dat het uitgevoerd gaat worden, dat staat vast!” Dat beloofde jurylid Koornstra.

“Het was een geweldig project, met een fantastisch eindresultaat!” Dat concluderen studenten Kaylee en Chantal. “We hebben fijn samengewerkt, het was goed voor je netwerk en zoiets staat natuurlijk perfect op je cv. Bovendien hadden we een enorm fijne opdrachtgever. We zijn ontzettend trots op ons team dat we dit bereikt hebben.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden