<p>Team orthodontiepraktijk Krabbe.</p>

Team orthodontiepraktijk Krabbe.

(Foto: Eigen foto)

Orthodontiepraktijk Krabbe bestaat 25 jaar

HARDERWIJK - Op 16 oktober 1995 is orthodontist Eelco Krabbe zijn praktijk begonnen aan de Weth. Jansenlaan met twee assistentes en één receptioniste. Met name het aantal patiënten en daardoor ook het aantal medewerkers is in de loop der jaren enorm gegroeid. Inmiddels bestaat het team uit twee orthodontisten en 12 medewerkers.

Ondersteund door een goed opgeleid en hecht team draagt Eelco Krabbe bij aan een tandheelkundig specialisme in de regio. De praktijk helpt kinderen en volwassenen aan een regelmatig gebit.

Tanden en kiezen die netjes naast elkaar staan zorgen ervoor dat je goed kan bijten, kauwen en praten, ook is het makkelijker schoon te houden. Dit is belangrijk, want het schoonhouden van je gebit draagt direct bij aan je gezondheid.

Niet helemaal in stilte

Ondanks alle maatregelen die genomen moeten worden om de praktijk draaiende te houden in deze tijd, vindt het team van orthodontist Krabbe dat dit jubileumjaar niet helemaal in stilte voorbij mag gaan. ‘’Wij, als team, feliciteren Eelco van harte met zijn 25 jarig jubileum. We vertrouwen in de toekomst nog op vele mooie en goede jaren samenwerking.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden