Het nieuwe pand van JAM Harderwijk
Het nieuwe pand van JAM Harderwijk (Foto: Gerrit de Bruin)

Een nieuw pand voor JAM Harderwijk

HARDERWIJK - Op maandag 3 augustus is JAM Harderwijk gestart in een nieuw pand in Harderwijk. Het nieuwe pand is gevestigd aan de laan 1940 - 1945 nr. 1 te Harderwijk.

Na zes jaar met veel plezier in het pand aan de Academiestraat 14 te hebben gewerkt, was het nu tijd voor iets nieuws voor JAM. Door de groei van het aantal leerlingen dat bij JAM begeleiding krijgt op allerlei soorten gebieden en in allerlei vakken, was het ook tijd voor een groei van de locatie.

De leerlingen hoeven niet ver te fietsen om bij het nieuwe pand te komen. Het pand is 650 meter bij het oude pand vandaan gevestigd. 

Het nieuwe pand biedt ruim 430 m2 om alle activiteiten van JAM uit te kunnen voeren. Deze activiteiten bestaan onder andere uit studiebegeleiding voor leerlingen – huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding in allerlei vakken van bevoegde professionals – maar ook uit taaltrainingen (ook voor volwassenen) voor allerlei talen, brugklastrainingen, leren-lerentrainingen, kookcursussen, kinderfeestjes en nog veel meer. Daarnaast kan JAM ook advies geven en hulp bieden bij het aanvragen van een PGB.

Naast de grotere oppervlakte van het nieuwe pand, biedt het nieuwe pand ook eigen parkeerplaatsen en een tuin.

JAM biedt haar ondersteuning ook aan op eigen locaties in Zeewolde, Nunspeet en Elburg, op het Rietschanscollege in Ermelo, het CCNV in Harderwijk en binnenkort ook in het dorpshuis De Wardborg in Garderen.

Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website www.jamharderwijk.nl of contact opnemen met Astrid de Bruin (+316 – 11083676 of astrid@jamharderwijk.nl) of Jantine van Hunenstijn (+316 – 10520682 of jantine@jamharderwijk.nl).

Al Neem dan ook eens een kijkje op de Facebookpagina (JAM | Harderwijk) of op de Instagram en Twitter (@jamharderwijk).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden