Ondertekening van het sponsorcontract door Frans Aartsen en Bernice Zwijnenburg en balletlerares Iris Koelewijn.
Ondertekening van het sponsorcontract door Frans Aartsen en Bernice Zwijnenburg en balletlerares Iris Koelewijn. (

Foto: Fotostudio Merjenburgh

)

Advocaten ondersteunen Veluwse balletvoorstelling

HARDERWIJK - In juni zullen de Gelderse Balletscholen de Notenkraker op de planken brengen in het theater van de Veluvine. Om deze professionele productie mogelijk te maken, verbindt advocatenkantoor Van Zeijl Bijl Aartsen zich aan deze voorstelling. 

 ”Ons kantoor ondersteunt graag sport en cultuur. Bij ballet komen die twee perfect samen”, aldus Frans Aartsen. Bij ballet gaat het namelijk niet alleen om dansen en muziek, maar ook om kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. De leerlingen van de Gelderse balletscholen - zowel jeugd als volwassenen - zijn nu al wekelijks aan het oefenen voor de voorstelling in de balletzalen in Ermelo en Nunspeet. Lijkt het je leuk om ook in de Notenkraker mee te dansen, neem dan contact op met de Gelderse balletscholen. Eigenaresse Bernice Zwijnenburg geeft aan dat zij volgens het lesprogramma van de Royal Academy of Dance werkt: “Dat is geschikt voor iedereen, omdat je danst op je eigen niveau en vooruitgang boekt”. 

Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten is de vijfde sponsor die zich verbindt aan de Gelderse balletscholen. Met de ondersteuning van deze partners is het mogelijk een professionele balletvoorstelling te produceren en tegelijkertijd de entreeprijzen op een acceptabel niveau te houden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden