<p>Workshop voorbereiding Beursvloer Harderwijk.&nbsp;</p>

Workshop voorbereiding Beursvloer Harderwijk. 

(Foto: Koos van Loo)

Maatschappelijke partijen nemen voortouw Beursvloer

HARDERWIJK - Ter voorbereiding op de Beursvloer Harderwijk namen maatschappelijke organisaties deel aan een gratis workshop op vrijdagochtend 11 september.

De deelnemende stichtingen, verenigingen en organisaties ontdekten tijdens dit evenement hoe zij maximaal kunnen profiteren van de Beursvloer. Alles draait om de vraag ‘hoe kom ik in contact met het bedrijfsleven en hoe zet ik mijn vragen en ideeën om in een goede hulpvraag?’

De sfeer tijdens deze Beursvloer-ochtend was goed. In groepjes van 6 personen werd de essentie van de hulpvraag doorgesproken, wie men wil bereiken, het waarom, het doel en wat de organisatie terugdoet voor het bedrijf als de match is gemaakt. Er zijn onderling waardevolle tips uitgewisseld en mooie verdiepende vragen gesteld. Genoeg stof tot nadenken en ideeën voor de aanwezige organisaties om zich goed voor te bereiden op de Beursvloer. Voorzitter Erik Kerssies: “Ik heb zoveel energie en openheid gevoeld bij de organisaties. Dat geeft vertrouwen in de potentiële matches die we als Beursvloer op 30 oktober aanstaande graag tot stand zien komen.”

Op vrijdag 30 oktober vindt een nieuwe editie plaats van de Beursvloer Harderwijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden