<p>Start van de race.</p>

Start van de race.

(Foto: JCI NWV)

Eerste editie Rally JCI NWV succesvol

HARDERWIJK - Zaterdag 15 september was het dan eindelijk zo ver, de JCI NWV Rally. Het uitje om JCI NWV en de omgeving beter te leren kennen, tijd voor iets gezelligs. 

Toerend over de mooie Veluwe met bijzondere auto’s, samen coördineren en navigeren en hersens breken over de vragen maakte deze eerste editie een daverend succes.We kunnen terugkijken op een leuk evenement, mooi om in deze tijd van Corona zo’n evenement te kunnen organiseren, aldus Ruth Roelofsen voorzitter van JCI NWV.

JCI is een netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar ten behoeve van (persoonlijke) ontwikkeling in de breedste zin. Jaarlijks organiseert JCI NWV een aantal evenementen, waaronder de Drakenbootrace en Wine&Dine.

De Drakenbootrace kon helaas niet doorgaan en daarom zijn we blij dat de Rally wel door kon gaan, aldus Lonneke Poolen vice-voorzitter.

De Rally begon om 13.00 uur met een opening van de voorzitter, vervolgens gingen de deelnemers, al navigerend en puzzelend en voorzien van lunchpakket, op weg naar de tussenstop. Aldaar wachtte hen een behendigheidsproef en een heerlijk vers gerookte zalm.

Vervolgens was het navigeren naar de eindbestemming waar de eersten rond 17.00 uur aankwamen.

‘’Het was een leuke, gezellige en spannende strijd die werd afgesloten met een hapje en een drankje. Zien we u volgend jaar ook?’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden