<p>Het karakteristieke gebouw met een zonnig terras en de rustige groene omgeving.</p>

Het karakteristieke gebouw met een zonnig terras en de rustige groene omgeving.

(Foto: Michael van Oosten)

Gebouw 60 Bouw & Infra Park is vernieuwd en heet Bij Fritz

HARDERWIJK - Sinds juni 2020 heeft de vergaderlocatie ‘Bij Fritz’ de deuren geopend. Bij Fritz is het vernieuwde Gebouw 60 op het Bouw & Infra Park (de voormalige Willem George Frederik Kazerne). Met Bij Fritz heeft Congrescentrum B&I een comfortabele vergader- en trainingslocatie gecreëerd.

Op een unieke en groene plek in het midden van het land kunnen grote en kleine zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden.

Het karakteristieke gebouw, het zonnige terras, de rustige groene omgeving maar vooral de comfortabele vergaderzalen zorgen ervoor dat bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen prettig verlopen. Dankzij de uitgebreide cateringmogelijkheden kunnen ontbijt, lunch, borrel en diner naar wens verzorgd worden en de enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Omdat Bij Fritz over 29 comfortabele hotelkamers beschikt is de locatie ook geschikt voor meerdaagse trainingen of workshops.

Bij Fritz is gevestigd op de voormalige Willem George Frederik Kazerne, het Bouw & Infra Park. Fritz is de roepnaam van Willem George Frederik van Oranje-Nassau en hij was de jongste zoon van prins van Oranje Willem V en prinses Wilhelmina van Pruisen.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden