Cursussen starten weer

NUNSPEET - Door toedoen van corona heeft ook de Volksuniversiteit van Harderwijk een lange pauze gekend. Gelukkig kunnen eind september/ begin oktober de eerste cursussen weer starten.

‘’We leven echter nog steeds in coronatijden en dat betekent dat het aantal cursisten beperkt wordt tot zeven per les. Voor en na de les worden stoelen en tafels gereinigd. Helaas kan de informatieavond, die gepland stond op 18 september, niet doorgaan. De anderhalve’meter-richtlijn is moeilijk te handhaven tijdens dit soort bijeenkomsten.’’

Japans of Spaans leren, Indisch koken, yoga, tekenen of fotografie… zomaar een greep uit de vele cursussen en workshops die de Volksuniversiteit Nunspeet ook nu weer aanbiedt in de aantrekkelijke en goed geoutilleerde lokalen van Veluvine.

De VU heeft diverse talen op het programma staan. Elke taal wordt aangeboden op meerdere niveaus – van beginners tot gevorderden. Sommige cursisten volgen al enkele jaren een langlopende taalcursus, vaak in de vorm van conversatielessen. In het voorjaar echter biedt de VU ook kortlopende taalcursussen aan. In tien lessen leert u dan de beginselen van de taal van uw vakantiebestemming.

Complete aanbod

Het cursusaanbod is te zien op de website www.vununspeet.nl . U kunt zich daar online aanmelden. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van het actuele aanbod van de Volksuniversiteit Nunspeet. Voor vragen: info@vununspeet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden